Skip to main content

Keyplayer in product lifecycle management voor producten met elektronica

Keyplayer in product lifecycle management voor producten met elektronica

Al decennialang werkten Muco Technologies, HEAD Electronics en CDS Electronics intensief samen. Hierdoor voelde een fusie in 2021 tot MACH Technology Group haast als vanzelfsprekend. In totaal werken er bij MACH Technology Group zo’n 45 engineers aan innovatieve productontwikkelingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Voor de productie en assemblage zorgen ruim 250 medewerkers, verspreid over drie locaties in Nederland met een totaal bedrijfsvloeroppervlak van 8.000 m2.

Onze R&D engineers werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en Katwijk. Zij monitoren wereldwijd technologische ontwikkelingen en analyseren wat de impact is voor de producten van onze opdrachtgevers. Onze pioniers werken op het gebied van elektronica hardware design, lay-out, embedded software en mechanica. Van concept naar een eindproduct, inclusief vereiste certificeringen.

Op onze locatie in Katwijk vindt niet alleen het assembleren en produceren van printplaten plaats, ook de ontwikkeling van de bijbehorende testtools, hardware en embedded software.

De productielocatie aan de Rotterdamse fruithaven focust op het intelligent maken van producten en beschikt over een spiksplinternieuw state-of-the-art machinepark. Net als in Katwijk assembleren en produceren we er printplaten en ontwikkelen we de bijbehorende testtools, hardware en embedded software.

Samen maken wij de wereld intelligenter!

Lifecycle management
with a focus on

  • Control electronics
  • Sensor electronics
  • Drive and motor electronics
  • Charging electronics
  • Sensor and monitoring
  • Communication electronics
  • Wireless communication
@ MACH TECHNOLOGY GROUP