Skip to main content

VENNE Electronics

VENNE Electronics

Al 35 jaar ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige elektronische producten. Wij gaan voor hecht partnership met onze opdrachtgevers, partners, specialisten en leveranciers. Zo reduceren wij aanzienlijk de time-to-market van uw product.

Van studie, proof of concept, ontwikkeling, prototypes, 0-serie tot seriematige productie. Bevlogen en realistisch kunnen wij deze stappen allemaal invulling geven vanuit onze locatie in Maastricht. We nemen de verantwoordelijkheid op het gebied van product- & procesontwikkeling, logistiek & inkoop, productie & assemblage, service en end-of-life management.

Onze ervaring en betrokkenheid met diverse marktleiders in hun specifieke marktsegment wereldwijd geeft ons een uitstekend beeld welke mogelijkheden u succesvol toepast in uw situatie.

De markten waar we onder andere actief op zijn via onze klanten zijn; Automotive, Biotechnologie, Food & agro, Petrochemie, Scheepvaart, ICT/Datacentra Leisure en Medisch.

Bij ons kunt u gedurende elke fase van productontwikkeling aankloppen. We bezitten expertise op alle aspecten van ontwikkeling tot productie. Van idee tot next generation hoogwaardige elektronische producten. Wij vormen een betrouwbare basis bij het vertalen van uw innovatieve ideeën naar haalbare oplossingen. Oplossingen voor hardware, software en mechanica. We stemmen deze tot in perfectie op elkaar af. Kostenbewust, met gedegen vakkennis en beheersing van seriematige productieprocessen pakken wij projecten efficiënt aan. Onze kennis en ervaring zijn van onschatbare waarde voor uw product en hoe het presteert in uw markt.

Wij gebruiken de prototypes niet alleen voor de technische beoordeling maar ook om de productie te evalueren. Daarom leggen wij bij de assemblage van de prototypes al de focus op seriematige productie. Een zorgvuldig proces.

Wij verzorgen graag voor u de gehele productie, de voorraad en de logistiek. Ook voor producten die niet door ons zijn (mee-)ontwikkeld. Voor ons behoort hierbij goede professionele begeleiding, flexibiliteit in levertijd/aantallen en bij vragen een deskundig aanspreekpunt.

Onze productie, zowel voor de pcb assemblage als de eindproduct assemblage is ingericht voor high mix en low to medium volume. Waarbij we beschikken over geavanceerde middelen zoals pick en place, AOI, in-circuit tester, coating machines…

Wij werken aan een duurzame relatie met onze klanten vanuit het perspectief dat we daarvan samen de vruchten plukken, zoals efficiëntie behalen uit vervolgontwikkelingen en het verder optimaliseren van de productieprocessen.

Elektronica | Ontwikkeling | Productie

  • 8000 m2 productie in NL
  • Meerdere locaties in NL
  • 250+ FTE > 40+ monteurs
  • Proto tot 100.000+ stuks productie
  • Productlevenscyclusbeheer voor uw producten
  • Hoogste kwaliteitsnormen
  • 50+ jaar trackrecord
  • Test- en servicemonteurs
@ MACH TECHNOLOGY GROUP