Skip to main content

Dat een DOA of een product repareren onder garantie vallen en heel erg veel kosten met zich meebrengt hoeven we niet uit te leggen. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Zo ook bij de productie van elektronica. Of het nu gaat om PCBA, componenten of een samenstelling, er is altijd een kans op uitval (xx PPM).

Om er zeker van te zijn dat een product een zo klein mogelijke kans heeft op uitval, houden de ondernemingen binnen de MACH Technology group er een strikt kwaliteitsprogramma op na.

Los van ISO9001 of ISO13485 worden er naast de standaard kwaliteitscontroles in productie .overleg met de klant ook specifieke testen toegepast. Zowel bij CDS als Head electronics beschikt men over een eigen afdeling om testapparatuur te bouwen en te programmeren, uiteraard kan men hierbij indien nodig gebruik maken van de ondersteuning van de engineers van Muco Technologies.

Door in Nederland te produceren en te testen is de weg van productie naar de eindklant zo kort mogelijk en valt er veel te winnen qua tijd en kosten. 

Nieuwsgierig wat een dergelijke opzet kan betekenen voor uw product?

Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, we gaan graag in gesprek.

@ MACH TECHNOLOGY GROUP