Skip to main content

Mach Technology aanwezig op het evenement ZIE 2024

MACH Technologies at ZIE 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Mach Technology dit jaar aanwezig zal zijn op het ZIE 2024-event! ZIE staat bekend als hét kennis- en netwerkevent voor de technologische industrie in Zuid-Holland.

Op 4 april vindt ZIE 2024 plaats in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam, en het belooft dé centrale ontmoetingsplek te worden voor de technologische industrie van Zuid-Holland. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt hightech- en maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen, opleiders en overheden samen. Samenwerkingen tussen bedrijven en sectoren in de Zuid-Hollandse industrie zijn cruciaal om de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag aan te pakken. Dit vereist nieuwe innovaties, ontwikkelingen en technologieën, en dat kunnen we alleen bereiken door samen te werken.

Het thema van ZIE 2024 is dit jaar 'Nieuwe technologie voor de maakindustrie'. Het kennisprogramma en de beurs zijn volledig afgestemd op de onderwerpen die momenteel hoog op de agenda staan in de Zuid-Hollandse technologische industrie. Denk hierbij aan ruimtevaart, waterstof, quantumtechnologie, robotica, kunstmatige intelligentie, agri & food, data, cybersecurity, life science & health, en laser satellietcommunicatie.

We kijken ernaar uit om jou daar te zien en samen de toekomst van technologie vorm te geven!

@ MACH TECHNOLOGY GROUP