Skip to main content

Lokale productie versus lage lonen landen

De vraag naar productiemogelijkheden van kwalitatief hoogwaardige elektronica groeit snel in Nederland. Met een 2e nog snellere multiwave soldeer robot van Vitronics Soltec biedt CDS Electronics antwoord op deze vraag.

Reduceren en uitontwikkelen van het aantal handsolderingen

Omdat niet ieder ontwerp kan worden gerealiseerd middels SMT technologie en er voor het gebruik van power elektronica voor elektrisch rijden of laden nog altijd een betrouwbare through hole soldeerverbinding noodzakelijk is, is er gekozen voor een snelle Multiwave soldeerrobot van Vitronics Soltec. Met deze machine kan het aantal handsolderingen sterk worden gereduceerd of indien goed ontworpen compleet komen te vervallen. Hierdoor is het mogelijk om te concurreren met sommige lage lonen landen waarbij heel veel massaproductie nog met de hand wordt uitgevoerd. De extra multiwave wordt ingezet naast de reeds aanwezige golfsoldeerstraten en selectief soldeermachines.

Ook benieuwd of het mogelijk is om producten slimmer te produceren? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een vrijblijvend gesprek of demo en maak kennis met mogelijkheden voor (re)-design en slimme productie.

@ Mach technology