Skip to main content

Nieuwe en bestaande technologieën combineren in uiteenlopende markten

Doordat wij vaak voor onze klanten onder geheimhouding ontwikkelen, vindt u op deze site voorbeelden van geanonimiseerde cases.
Hierdoor krijgt u toch inzicht in ons aandeel bij oplossingen met gebruikte technologieën in uiteenlopende werkgebieden en sectoren.
Dit is uiteindelijk ook de rol, die onze klanten belangrijk vinden en waar wij goed in zijn.
Bent u op zoek naar een partner op technologisch gebied? Dan wekken onderstaande cases zeker uw nieuwsgierigheid op contact met ons op te nemen.

Ebikes case

Intelligente motorsturingen

Motorsturingen voor consumenten aangaande hoogwaardige technische toepassingen, waarbij communicatie, diefstalpreventie, vindbaarheid, user-informatie en optimale performance als één systeem functioneren.
IOT - Internet of Things

IoT - Internet of Things

Of het nu gaat om de keuze van een communicatieprotocol, het juiste netwerk of een combinatie van technologieën, wij maken uw IoT toepassing efficiënt, veilig en betrouwbaar.

Sensortechnologie en positiebepaling

Met sensoren zijn de mogelijkheden oneindig. Tegelijkertijd bemoeilijkt dit het maken van de juiste keuzes. Hier ligt onze kracht! Ondertussen versterken onze klanten hun eigen expertises.

Techniek in Agri

Het op de juiste manier combineren van RF-technologie, antennetechnologie, sensoren en HW&SW: wij zijn het technische geweten van onze klant. Samen zorgen we ervoor, dat producten concurrerend en efficiënt blijven.

FUU Fase Uitkleur Unit

Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk meetsysteem voor het veilig uitkleuren van (grond)kabels. De FUU wordt gebruikt door energiebedrijven en loopt vooruit op de Europese veiligheidsnormen.

Samenwerking in gebouwautomatisering

Als klant richt u zich op de software, het platform en de sales. Wij op de hardware, inkoop, producties en service. Een mooie samenwerking in product life cycle management.
@ MACH TECHNOLOGY GROUP