Skip to main content

Nieuwe en bestaande technologieën combineren in uiteenlopende markten

Doordat wij vaak voor onze klanten onder geheimhouding ontwikkelen, vindt u op deze site voorbeelden van geanonimiseerde cases.
Hierdoor krijgt u toch inzicht in ons aandeel bij oplossingen met gebruikte technologieën in uiteenlopende werkgebieden en sectoren.
Dit is uiteindelijk ook de rol, die onze klanten belangrijk vinden en waar wij goed in zijn.
Bent u op zoek naar een partner op technologisch gebied? Dan wekken onderstaande cases zeker uw nieuwsgierigheid op contact met ons op te nemen.

Op de juiste manier combineren van sensoren, regelsystemen en draadloze technologie o.b.v. ingebedde hard- en software. Vertalen van de klantvraag naar een technische oplossing en samen zorgen voor efficiënte concurrerende producten.
Ebikes case
Motorsturingen voor consumenten aangaande hoogwaardige technische toepassingen, waarbij communicatie, diefstalpreventie, vindbaarheid, user-informatie en optimale performance als één systeem functioneren.
IOT - Internet of Things
Of het nu gaat om de keuze van een communicatieprotocol, het juiste netwerk of een combinatie van technologieën, wij maken uw IoT toepassing efficiënt, veilig en betrouwbaar.
Met sensoren zijn de mogelijkheden oneindig. Tegelijkertijd bemoeilijkt dit het maken van de juiste keuzes. Hier ligt onze kracht! Ondertussen versterken onze klanten hun eigen expertises.
Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk meetsysteem voor het veilig uitkleuren van (grond)kabels. De FUU wordt gebruikt door energiebedrijven en loopt vooruit op de Europese veiligheidsnormen.
Als klant richt u zich op de software, het platform en de sales. Wij op de hardware, inkoop, producties en service. Een mooie samenwerking in product life cycle management.
Alusta buitendienst
Naast ontwikkeling en productie kunnen wij ook de service voor onze klanten verzorgen. Dit service team regelt ook het onderhoud van Alusta producten. Zie website: https://www.alusta-reparatie-onderhoud.nl

@ Mach technology