Skip to main content

Gebruik van de nieuwste technieken is een vereiste in de Agri en Food sector. De druk op verduurzaming voor het milieu is hoog en techniek en innovatie zijn onmiskenbaar belangrijk. Naast het maken van goede producten moeten onze klanten met zo veel zaken rekening  houden: vermindering CO2 en verspilling, kwaliteit, veiligheid en ga maar door

Door jarenlange samenwerking met zeer uiteenlopende gevestigde partijen heeft MACH Technology Group veel kennis binnen deze sector. Wij zijn het technische geweten van de klant en samen zorgen we dat producten concurrerend en meest efficiënt blijven. Onze kennis en ervaring van technologieën en toepassingen uit hele andere sectoren nemen we mee. Hier ligt onze kracht.

Track record

Projecten en innovaties door juiste combinaties van RF- en antenne technologie, sensoren, hard- & software en communicatieprotocollen:

  • Cowmanager- Find My Cow met speciale antenne. De individuele dieren dragen een RF TAG. Met een scanner worden data van het betreffende dier opgehaald van een server. 
  • Besturingen voor optimale klimaatcondities voor teelt en stallen
@ MACH TECHNOLOGY GROUP