Skip to main content

Service Engineers en Alusta

Alusta buitendienst

Services

Voor een aantal klanten verzorgen wij ook de service van hun producten in Nederland en Belgiƫ. Dit varieert van installatie, reparatie en bij storingen tot periodieke onderhoudscontracten. Het team bestaat uit twee vaste engineers en de planning binnendienst. Onze kleinste productiefaciliteit met voornamelijk handassemblage met bijbehorende testtools speelt hier ook een belangrijke rol.Daarnaast is alle kennis van het ontwikkelde product aanwezig en kan ontwikkeling altijd supporten bij problemen in het veld.

ALUSTA ventilatie-systemen

Systeem waar wij de service volledig van hebben overgenomen zijn de elektronisch aangestuurde Alusta systemen. Deze natuurlijke ventilatiesystemen hebben wij ooit ontwikkeld in opdracht van de klant. Met ruim 15 jaar ervaring kennen wij alle ins en outs van het systeem en tijdens service en onderhoud hebben de service engineers alle originele onderdelen bij zich.
Productlijnen zijn: Vent-O-Staat, AF2000, F3000, GBS, Logicvent, Fan Controller.
Productonderdelen zijn: Vent- O-Staat , ventilator, flow unit, flow sensor, Co2 sensoren.

Voor al uw vragen over dit specifieke ventilatiesysteem neem contact op met onze binnendienst in Amsterdam. Bel tijdens kantoortijden naar 020-6131891, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar de website: https://www.alusta-reparatie-onderhoud.nl

@ Mach technology