Skip to main content

Veel van onze klanten zijn sterk in juist de software- of de hardwareontwikkeling en willen hun eigen kracht hier behouden. Toch lopen partijen met een sterk intern ontwikkelteam ook tegen moeilijkere vraagstukken aan. Hier komen mooie samenwerkingen uit voort. Zo ook met een gevestigde partij in gebouwautomatisering.

Product life cycle management door samenwerking

Voor een duurzaam sensorplatform heeft onze klant software gemaakt die de data uit de sensoren verzamelt en distribueert aan (zichzelf of) de eindklant. Dit deel blijft ook bij de klant. Wij zijn verantwoordelijk voor de hardware, inkoop, productie en service. Juist hier komt ook de kracht van de samenwerking van de bedrijven van de Mach Group tot uitdrukking. 1 + 1 maakt hier 3. In tijd van component-schaarste kunnen onze engineers snel schakelen en alternatieve componenten selecteren, indesignen en testen. Wijzigingen worden direct doorgevoerd bij onze lokale productielocaties en productie blijft draaien. De klant houdt tijd om zich te focussen op hun kwaliteiten en versterken van de marktpositie. 

Naast dit bieden onze planning binnendienst en service engineers de mogelijkheid om service en onderhoud ter plaatse uit te voeren voor de klant. 

Werking van dit systeem:

  • klimaatbeheersing in een pand
  • automatisch verlichting / verwarming schakelen
  • monitoren waar mensen in een pand zitten en waar ruimte is voor een medewerker (leeg bureau zoeken)
  • kijken or er voldoende / teveel capaciteit is een gebouw
  • Gebruikte technologieën: sensor en draadloos LoRa, IoT

Track record overige projecten

  • Locker slot: systemen via internet gekoppeld aan overkoepelende systemen in scholen, ziekenhuizen en andere grotere locaties. Met smartphone of kaart worden aan gebruikers vanuit een gedeeld platform allerhanden diensten aangeboden. Denk daarbij naast de toegang tot de lockers ook aan toegang tot printers, bepaalde deuren en afdelingen, automaten voor snoep en frisdrank etc.  MACH Technology Group levert de hardware en de embedded software
  • Low-power embedded LoRa sensoren
  • In samenwerking met een industrieel ontwerpbureau hebben we een toilethygiëne automaat ontwikkeld
  • Gebruikte technologieën: Bluetooth Low energy,  Lora, ToF, Infra-Red, people counter, CO2, Stofsensor 2.5 / 10 um , eNose, Vochtigheid, Temperatuur, Machine learning
@ MACH TECHNOLOGY GROUP