Skip to main content

Verbind uw apparaten op de meest efficiënte en veilige manier met het internet. Of het nu gaat om de keuze van een communicatieprotocol of het juiste netwerk, wij maken uw Internet of Things (IoT) toepassing efficiënt, veilig en betrouwbaar.

Wereldwijd raakt alles en iedereen steeds meer verbonden met elkaar. Grote kans dus, dat ook uw product straks op een bepaalde manier verbonden is (of moet worden) met het internet en informatie uitwisselt. Connectiviteit is vandaag de dag haast vanzelfsprekend en de mogelijkheden om slimme producten of diensten te creëren zijn ongekend.  

Big data

Wat is écht belangrijk voor u als gebruiker? Wat zijn de juiste (big)data? Welke impact heeft IoT op uw bedrijfsvoering? Past het überhaupt in uw verdienmodel en wat zijn eigenlijk de eisen die de branche stelt, als het aankomt op internetverbindingen tussen verschillende apparaten? Samen met u beantwoorden wij deze vragen en doen meer. We luisteren ook naar uw wensen en kijken naar kansen in de markt.

Battery Management System (BMS)

De technische haalbaarheid ligt volledig bij ons, met als uitgangspunt: niets is onmogelijk! Aan ons de uitdaging om met de slimste oplossing te komen, door kennis van de technologieën (die achter de IoT-oplossing en in het product zitten) te combineren. Hoe verzamelen we de gewenste data en wat is het beste netwerk en communicatieprotocol? Betreft het een klimaatregeling, gaat het om meet- en regeltechniek, sensortechnologie, batterijmanagement of wellicht een motorsturing? Relevante, actuele en uitdagende vraagstukken, maar voor MACH Technologies dagelijkse kost. Dit is wat wij doen!

IoT security

IoT kent echter ook risico’s. De lijn tussen industriële- en consumententoepassingen wordt steeds dunner. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Kennis van beveiliging, encryptie en secure firmware zijn daarom een must. De risico’s zien wij als uitdaging: hier ligt onze kracht!

IoT voor duurzaamheid

Ten slotte zijn er ook maatschappelijke uitdagingen waar we rekening mee houden en richten wij ons op duurzaamheidsvraagstukken en milieu. Dit vinden wij belangrijk. Veranderingen zijn nodig als we op aarde ons recht van bestaan niet willen verliezen. Het toepassen van hoogwaardige technologie kan ons hierbij helpen, dus als we dan toch bezig zijn …

Track record

Ons track record begint ruim 25 jaar geleden met de ontwikkeling en productie van een maritieme oplossing. Daarna volgden Machine2Machine (M2M)-oplossingen en anno nu werken we met onze klanten aan de meest futuristische toepassingen van morgen. In veel van onze casestudy’s, die u hier kunt raadplegen, komt dan ook IoT aan bod.

  • Daklekkage meting met LoRa communicatie
  • Zuurstofsensor met LoRa communicatie en lange levensduur 
  • Corona Distance checker BLE and UWB based 
  • NFC reader
  • Positiesensor met 10 mm resolutie DGS/RTK
  • QI draadloos opladen
  • Positie systeem tbv track en trace tbv voetballers en hockey teams.  resolutie  10 cm.
  • Internet lichtgewicht aan boord van vliegtuigen. Betaalbare oplossing dat voorziet in de basisbehoefte van communicatie voor reizigers. Er wordt gebruik gemaakt van satellieten die in relatief lage baan rond de aarde vliegen
  • Device locator: Een (M2M) interface o.b.v. een GPRS modem in combinatie met een GPS ontvanger. Toepassingen: van vorkheftrucks, aanhangwagens en zeilboten tot aan industriële koffiezetters
  • Groene bushalte display:  Via een GPRS modem worden data via een vast protocol door de server verspreidt naar de haltedisplays. Status en werking worden op afstand beheert en de informatie op de displays wordt door verschillende partijen aangeleverd. De units zijn voorzien van achtergrondverlichting, werken zeker een jaar en de accu's zijn eenvoudig te vervangen. Gebruikte draadloze technologieën zijn; LoRA, NB-Iot, Zigbee, Z-Wave, Zigfox, LTE-M, 2-3-4 of 5G.

Op zoek naar een IoT partner met een proven track record?

Wilt u graag direct van gedachten wisselen? Bel ons op 020 6131891

@ MACH TECHNOLOGY GROUP